Riko menu

Как да изберем подходящи маси и столове за нашият ресторант?

blog

Изборът на подходящи маси за ресторант е първата стъпка...

Достатъчно леки, но не и прекалено! Имайте предвид, че ще Ви се наложи честото им разместване и реанжиране. Не залагайте на тежка мебел, но вземете под внимание и факта, че тя трябва да е стабилна и удобна за хранене. На пазара съществуват всевъзможни решения за ресторантско обзавеждане - от леки и практични маси, до тежки и класически.

При наличие на външна градина, също трябва да помислите за екстериорните предложения, които биха били максимално удобни за обслужване. Алуминий, ратан, дърво, полипропилен - все материали и съчетание от такива, на които можете да заложите смело, спрямо цялостната интериорна концепция.

При изборът на ресторантски столове, също обърнете внимание на следното…
Също както при търсене на подходящите маси за ресторант, столовете са не по-малко важен елемент за всяко интериорно обзавеждане. В напътствията за масите, по-горе, погледнахме и към външното обзавеждане.

Ако при масите е почти немислимо да използвате едни и същи модели и вид, както за въшното обзавеждане, така и за вътрешното обзавеждане на Вашия ресторант, със столовете можете да се направи изключение. Тази стъпка би Ви спестила пари, при поръчката на по-големи количества, но трябва да прецените дали това наистина би бил подходящ ход.

Интересуват Ви ПРЕДИ ВСИЧКО удобни столове. Не правете компромис с това. Все пак, на тях ще се хранят хора! Заложете на комфорта както на бъдещите Ви клиенти, така и на Вашият личен - като стопанин на собствения си дом. Помислете, кои решения биха били лесни за стифиране и реанжиране!

Riko Style - knight of standard
Ако имате нужда от помощ в обзавеждането на Вашия ресторант или хотел може да се обърнете към нас. Нашите специалисти ще Ви посъветват и ще Ви предложат най-подходящите маси и столове, които да придадат уют, комфорт и лукс на Вашия ресторант или хотел.

Полезни съвети

blog

"Рико Стил" с поредна награда от браншовата камара

Известният троянски производител на столове и маси от масив бе отличен с приза „Най-бързо развиващо ...

Към статията enter
blog

Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020

Проект: BG16RFOP002-6.002-0290 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“

Към статията enter
blog

Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020

Като бенефициент по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 и във връзка с и...

Към статията enter
close

Изпратете запитване

Чрез контактната форма може да изпратите запитване към нашия екип.

Успех!

Вашето запитванте беше успешно изпратено! Очаквайте да се свържем с Вас в най-скоро време.