Riko menu

Кои сме ние

who are we

РИКО СТИЛ е българска фирма за производство на маси и столове с утвърдени позиции на местния и международния пазар. Началото е поставено през далечната 1992 година с отварянето на семейна работилница от баща и син.
Днес, с повече от 400 продукта в каталога, продавани в над 28 държави в света, можем да заявим, че нашият избор е да бъдем в крак с времето и тенденциите в бранша. Едновременно с това се уповаваме на най-добрите практики в мебелното производство. Това помага да създаваме качествени изделия, с класически и съвременен дизайн с помощта на най-модерните технологии.

Най-важно за нашата идентичност е качеството. То е резултат от спазването на най-добрите стандарти при производството на маси и столове – от прецизния подбор на естествена дървесина и фурнири, през тяхната обработка във всяко звено на фабриката до опаковането на крайния продукт и неговата доставка до клиента. Основно значение за постигането на тази цел има съчетанието от ефективна работа в екип на всички наши служители и високотехнологичния машинен парк, с който РИКО СТИЛ разполага.
Ние конструираме и създаваме маси и столове, които се използват в най-различни сфери на съвременния живот: в дома, ресторанти и хотели, по време на празненства, в здравеопазването, в образованието. Нашите продукти притежават всички специфични характеристики, необходими да отговарят на целите, за които биват употребявани.
Ние можем да експериментираме, да правим промени в продуктите си, да въвеждаме нови методи за производство, защото знаем кои сме и какво получават тези, които ни изберат – гарантирано качество и креативност на достъпна цена, съвременен и класически дизайн, гъвкавост и интелигентни решения.

Клиенти

Около 80% от продукцията на РИКО СТИЛ е предназначена за износ. Нашите основни дългосрочни клиенти са от Великобритания, Германия, Франция, Дания, САЩ, Гърция и други. Работим с едни от най-големите и световно известни вериги ресторанти и хотели. Произведени от нас маси и столове се използват във футболния клуб Тотнъм (Великобритания), пистата за формула 1 Силвърстоун (Великобритания), тенис шампионата в Уимбълдън (Великобритания), Световния Търговски Център в Дубай и много други. Всички наши клиенти през годините са останали доволни както от качествената ни продукция, така и от нашето обслужване. С много от нашите партньори поддържаме дългосрочни бизнес отношения.

В Рико Стил развитието на дългосрочни и здрави взаимоотношения са резултат от взаимно доверие, разбирателство и уважение. Така създаваме у партньорите си увереността, че в наше лице са намерили не само надежден и сериозен партньор, но и отдаден съмишленик.

Материали

При нас качестовото е нещо, което не търпи компромис. За постигането на това качество, ние обръщаме особено внимание на всички материали и суровини, които използваме и прилагаме в производството.
- дървеният материал, използван в нашите мебели е от презалесявани източници;
- лаковете, които използваме са от най-добрите италиански доставчици и чрез нашата технология на нанасяне с автоматични пръскащи роботи постигнатите резултати са от най-високо качество;
- ние използваме платовете и дунапрени, покриващи всички европейски и британски стандарти за негоримост и можем да представим всички нужни сертификати.

Машинен парк

От самото ни основаване нашата цел е удоволетворението на нашите клиенти от максимално високо качество на столовете и масите ни, като за постигането на това основно значение имат хората, материалите и машинният парк. За тази цел винаги сме се стремяли да закупуваме и внедряваме най-функционалните и качествени машини от последно поколение на световните лидери в производството на машини и екипировка за мебелната индустрия. В нашето производство работят редица цифрово-програмни и специализирани машини от най-ново поколение, произведени от утвърдени европейски компании.

  • machine
  • machine
  • machine
close
Изпълнени проекти
close

Изпратете запитване

Чрез контактната форма може да изпратите запитване към нашия екип.

Успех!

Вашето запитванте беше успешно изпратено! Очаквайте да се свържем с Вас в най-скоро време.